Seksiä pyramidin huipulla – Egypti raivostui pariskunnan valokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tietoja tapauksista, joissa turistit ovat esimerkiksi nakuilleet tai harrastaneet seksiä paikallisille tärkeissä ja jopa pyhissä paikoissa. Nyt Egyptin viranomaiset ovat raivostuneet valokuvasta, jossa pariskunta harrastaa seksiä pyramidin huipulla.

Kuva: Andreas Hvid

Kauniissa valokuvassa nähdään Kairon valomeri ja Gizan pyramidit harvinaisesta kuvakulmasta, mutta erityiseksi kuvan tekee sen etualalla nähtävät seksiä lähetyssaarnaaja-asennossa harrastavat mies ja nainen. Asiasta uutisoi Masry al-Youm -sanomalehti.

Viranomaiset ovat käynnistäneet tutkinnan, jolla pyritään selvittämään kuvaan liittyviä tapahtumia. Kuva lähti viikonloppuna leviämään nopeasti verkossa, kun sen ikuistanut tanskalainen valokuvaaja Andreas Hvid julkaisi sen sosiaalisessa mediassa.

Verkossa on julkaistu myös YouTube-video, jossa pariskunta nähdään pyramideilla ja nainen riisuu yläosansa. Materiaalia on epäilty myös tekaistuksi, mutta viranomaiset tutkivat sen todenperäisyyttä. Pyramidien huipulle kiipeäminen on ankarasti kielletty.