Lottie Moss tyrmäävissä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

@elegant.hotels @colonyclubbarbados @virginholidays thank u 💓

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Tällä kertaa Lottie Moss nähdään poseeraamassa upeissa bikinikuvissa, joissa hän muun muassa esittelee bikinipeppuaan kuvaajalle. Toisessa kuvassa mallikaunotar nähdään rohkeassa uimapuvussa suihkussa ja eräässä kuvassa punaisissa bikineissä rannalla.

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.

View this post on Instagram

Might delete not sure Wearing @st.luciabay

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on