Kannibaali tunnusti poliisiasemalla: ”Olen kyllästynyt ihmisen lihaan!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Eteläafrikkalainen mies on kävellyt poliisiasemalle kantaen kassia, jonka sisällä oli ihmisen jalka ja käsi. Mies sanoi viranomaisille, että oli kyllästynyt syömään ihmisen lihaa. Tästä alkoi erikoisen tapahtumavyyhdin perkaaminen.

Etelä-Afrikan Estcourtin poliisiasemalle ihmislihakassin kanssa kävellyt mies on nimeltään Nino Mbatha. Hän on 33-vuotias kansanparantaja, joka oli murhannut naisen yhdessä 32-vuotiaan Lungisani Magubanen kanssa. Uhri oli 24-vuotias Zalene Hlatshwayo.

Murhaan oli osallistunut yhteensä seitsemän ihmistä. Poliisit eivät aluksi uskoneet Mbathaa, mutta mies näytti viranomaisille myöhemmin talon, josta löytyi lisää ruuminosia. Kannibalismi ei ole kiellettyä Etelä-Afrikan lain mukaan, mutta ruumiin häpäiseminen ja ihmislihan hallussapito on luokiteltu rikokseksi. Mbatha ja Magubane tuomittiin elinkautisvankeuteen, The Guardian uutisoi.