Mies löytyi ravintolan rasvaisesta piipusta – oli virunut jumissa kaksi päivää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornian Alamedan piirikunnan poliisi on tiedottanut pelastusoperaatiosta, jossa omin luvin tyhjillään olleeseen ravintolaan yrittänyt mies oli jäänyt jumiin ilmastointikanavaan. Kyseessä oli kiinalaisen ravintolan entinen liesituuletinhormi, joten se oli kauttaaltaan rasvan peitossa.

Ohikulkija kuuli vaimeat avunhuudot ravintolarakennuksen ohi kävellessään. Hän soitti paikalle pelastusviranomaiset, jotka paikansivat äänen rakennuksen katolle. Keittiöstä katolle kulkevasta rasvaisesta hormista löytyi 29-vuotias mies. Hän oli jäänyt jumiin.

Mies oli yltäpäältä rasvan ja öljyn peitossa. Palomiehillä kesti tunti saada mies ulos pinteestä. Luvattomasti rakennukseen tunkeutunut mies toimitettiin ambulanssilla sairaalaan muun muassa nestehukan takia. Mies ei olisi todennäköisesti selvinnyt hengissä enää pitkään piipussa.

NEWS RELEASE:SAN LORENZO, CA- About 9:30am, Alameda County Fire Department and ACSO responded to the 700 block of…

Publiée par Alameda County Sheriff's Office sur Mercredi 12 décembre 2018

Publiée par Alameda County Sheriff's Office sur Mercredi 12 décembre 2018