Palkkiometsästäjän vaimon syöpä levisi rajusti – pesäkkeitä jo keuhkoissa asti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkiometsästäjä -televisiosarjasta tutuksi tulleen Beth Chapmanin syöpä on levinnyt kurkusta keuhkoihin. Nainen selätti vakavan sairauden vuosi sitten, mutta se on nyt uusiutunut todella rajuna. Hän sai taannoin viisi vuotta elinaikaa.

Mieheni on palkkiometsästäjä -realitysarjan päätähti Duane Chapman kertoo InTouch-lehdelle, että hänen vaimonsa Beth Chapmanin syöpä on levinnyt keuhkoihin.

Perhe ei voi 65-vuotiaan miehen mukaan tehdä muuta kuin rukoilla perheenäidin puolesta. He eivät ole valmiita luovuttamaan taistelussa syöpää vastaan, vaikka tilanne näyttääkin toivottomalta. Beth Chapman punnitsee eri vaihtoehtoja kemoterapian vaihtoehdoksi.

– Itken jatkuvasti, Duane ”Dog” Chapman myöntää.