Selviytyjät-kilpailija Eevi Teittinen bikineissä – upea lomakuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvan Selviytyjät Suomi -ohjelman toinen tuotantokausi käynnistyy televisiossa helmikuussa 2019. Kakkoskaudella mukana on tuttuun tapaan 16 kilpailijaa, joista eräs on fitness-urheilija Eevi Teittinen.

Aiemmin otsikoissa muun muassa Uniikki-räppärin kihlauksen merkeissä ollut ja Fort Boyard -ohjelmassa kilpaillut Teittinen toteaa upean lomakuvansa yhteydessä bikinien olevan kuin ranskalaiset perunat. Niissä ei voi tyytyä yksiin.

Juuso Mäkilähteen juontamassa Selviytyjät-kilpailussa osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka majoittuvat alkeellisissa leiriolosuhteissa autiolla saarella. Joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja nokkeluutta vaativissa tehtävissä. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 30.000 euron rahapalkinnon.