Fingerpori-elokuva jo työn alla – tältä hahmot näyttävä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Solar Filmsin tuottaman Fingerpori-elokuvan tarina pohjautuu sarjakuvataiteilija Pertti Jarlan luomaan Fingerpori-sarjakuvaan ja sen hahmoihin. Elokuvan ohjaa Mikko Kouki ja sen ovat käsikirjoittaneet Petja Lähde ja Mikko Kouki. Fingerpori-elokuva kuvattiin Turussa viime kesänä.

Elokuvassa Heimo Vesan roolissa nähdään Santtu Karvonen, Homeliuksen roolissa Kari Väänänen, Rivo-Riittana Jenni Kokander, Krapula-Päivinä Pirjo Lonka ja Allan Kurman roolissa Aku Hirviniemi.

Fingerpori-sarjakuva on yksi Suomen suosituimpia sarjakuvia. Fingerporia julkaisee tällä hetkellä kaikkiaan 44 eri mediaa, joista 11 on verkkojulkaisuja. Painetuissa lehdissä sarjakuvan voi nähdä päivittäin jopa 2,14 miljoonaa suomalaista. Fingerpori-elokuvan tuottavat Jukka Helle, Nina Laurio ja Markus Selin. Nyt elokuvan juliste on julkaistu, ja siinä nändään myös miltä osa keskeisistä hahmoista näyttää elokuvassa.

Fingerpori-elokuva