Kim Kardashian bikinikuvassa 13-vuotiaana – voiko kuva pitää paikkansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin seurapiirijulkkiksiin lukeutuva Kim Kardashian kertoi äskettäin, ettei vaivaudu pesemään meikkejään pois joka ilta, vaan nukkuu usein täydet meikit kasvoillaan. Kim paljasti Busy Philippsin haastattelussa, että käyttää samoja meikkejä kahden päivän ajan.

View this post on Instagram

1994- 13 years old. Always been posing on the beach lol

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nyt Kim on julkaissut sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, joka ihmetyttää hänen fanejaan ja seuraajiaan. Kuvassa Kim ja hänen siskonsa poseeraavat kuvaajalle rantavedessä bikineissä. Kardashian kertoo kuvansa yhteydessä, että otos on vuodelta 1994, jolloin hän oli 13-vuotias. Molemmat tytöistä näyttävät kuitenkin kuvassa merkittävästi sitä vanhemmilta. Monet seuraajat ovatkin ihmetelleet voiko Kimin väite iästään pitää paikkansa.

Mikäli Kim Kardashianin kertomus meikit kasvoilla nukkumisesta pitää paikkansa, on suorastaan ihme, että hänen ihonsa näyttää virheettömältä. Normaalisti meikit päässä nukahtaminen tarkoittaa tukkeutuneita ihohuokosia ja iho-ongelmia. Kardashian kuitenkin tekee kaikkensa suojellakseen ammattimeikkaajien tekemää ehostusta seuraavalle päivälle.