Haluatko saavuttaa jotain uutta ja upeaa? Näillä keinoilla löydät oikeanlaisen asenteen ja motivaation

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihminen voi saavuttaa elämässään kaiken mitä haluaa, mikäli hän on valmis näkemään unelmien saavuttamisen eteen vaivaa ja jos kyseessä on realistinen haave. Pimeä vuodenaika voi lyödä elämänvalon ja motivaation pohjamutiin. Itsetuntoasiantuntija antaa nyt vinkkinsä siihen, kuinka unelmia voi saavuttaa heikoimmallakin hetkellä.

Aamut tulee aloittaa hyvin nukutun yön jälkeen pirteänä ja siten, että luopuu herätyskellon torkuttamisesta. Aamuihin kannattaa varata tarpeeksi aikaa, jotta töihin tai muihin velvotteisiin lähteminen ei tapahdu turhan kiireisesti. Oikeanlainen mieli ja asenne on hyvä viritellä käyntiin aamun ensimmäisistä tunneista lähtien, Femail Firstille kerrotaan.

Päivän voi visualisoida etukäteen ja asettaa itselleen välitavotteita. Oikeanlaista asennetta voi tavoitella voimaa antavien soittolistojen avulla. Omat tavoitteet ja unelmat voi kirjoittaa ylös, mutta yhtä tärkeää on suunnitella niiden tavoitteleminen ja saavuttaminen. On eri asia luvata kymmenen kilon laihduttaminen kuin se, että lupaa käydä kuntosalilla kolme kertaa viikossa. Kaikki omia unelmia estävät häiriötekijät voi poistaa elämästä ilman huonoa omaatuntoa.