OMG! Pyöräilyshortsit tulevat taas muotiin – tältä näyttää ensi kesän trendi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Taannoin oli muotia pitää neon eri väreissä loistaneita pyöräilyshortseja joko pelkästään isokokoisen T-paidan kanssa tai esimerkiksi kauttaaltaan revittyjen farkkujen alla. Ysäriltä tuttu pyöräilyshortsimuoti on nostellut päätään tämän vuoden ajan, mutta se puhkeaa täyteen kukkaan ensi vuoden aikana.

Trikooshortsit paljastavat jokaisen vartalon kurvin. Tämä lienee tarkoituskin, mikäli katsomme sosiaalisen median kuvapalveluihin ladattuja kuvia naisista pyöräilyshortsit jalassa. Trendi on nyt todellisessa nosteessa ja eniten halutaan jalkaan eläinkuosilla varustettuja shortsipareja.

Moni on toivonut, että pyöräilyshortsit olisivat jääneet vuoteen 1995. Nyt niitä näkee vaatekaupoissa ympäri maailman, ja oletettavasti myös Suomessa pidetään ensi kesänä tavallista enemmän spandex-valmisteisia shortseja. Kokosimme alle esimerkkikuvia, joiden avulla voi makustella tulevaa trendiä.