Sex Island on seksituristin paratiisi – rietas viikonloppu 4 000 eurolla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Miltäpä kuulostaisi seksiloma upealla paratiisisaarella, joka on täynnä näyttäviä naisia, VIP-tason juhlia ja tasokasta tarjoilua? Uskomattomalta, mutta kyseessä on Venezuelassa sijaitseva lomakohde, joka järjestää seksimatkoja miehille.

Sex Island -niminen matkakohde tarjoaa asiakkaille neljä päivää ja kolme yötä kestäviä seksijuhlia. Matkapaketin hintalappu on 4.500 dollaria, eli 4.000 euroa. Hintaan sisältyy kaksi naista kokopäiväiseksi seksiseuraksi, ruoat ja rajaton alkoholitarjoilu, kyydit lentokentältä, luksusbileet jahdilla, omat hotellihuoneet ja kasa kondomeja. Saarella työskentelee yhteensä sata latinonaista, useampi DJ ja palveluammattilaisten joukko.

Sex Islandilla järjestetään päivittäin aktiviteetteja ja ohjelmaa. Newyorkilainen hammaslääkäri nimeltään Ryan kertoo Mirror-lehdelle, että hän on käynyt seksisaarella kaksi kertaa. Toisella kerralla hän valitsi heti Sex Islandille saavuttuaan parhaimman näköiset neitokaiset seurakseen koko matkan ajaksi.

Reissun ensimmäisenä iltana asiakkaille näytettiin yökerhossa lesboseksin saloihin vievä show. Näytöksen jälkeen asiakkaat ryhtyivät harrastamaan seksiä yökerhossa ja Ryan kertoo klubi-illan muuttuneen yhdeksi valtavaksi orgiaksi. Saaren asiakkaat saapuvat seksilomalle ympäri maailmaa ja tapoihin kuuluu myös vahvempien tajuntaalaajentavien nautintoaineiden nauttiminen.