Tubettaja antoi varkaille opetuksen – paketissa olikin glitterpommi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulun aika laittaa joululahjoja ostavien lisäksi myös erilaiset varkaat liikkeelle. Tämän sai taannoin huomata entinen NASAn insinööri ja nykyinen tubettaja Mark Rober, jonka tilaama paketti varastettiin kodin kuistilta.

Rober päätti antaa varkaille opetuksen näyttävällä tavalla. Hän loi paketiksi naamioituja glitter- ja hajupommeja. Jotta mies saisi ikuistettua varkaiden reaktion, varusti hän paketit myös kameroilla ja GPS-paikantimella.

Jäynän suunnittelu kesti Roberilta yhteensä kuusi kuukautta. Työ oli kuitenkin vaivan arvoista. Laatikoiden kamerat onnistuivat nimittäin ikuistamaan täydellisesti tilanteet, joissa valtava määrä glitteriä ja pahanhajuista ainetta täyttää pahaa-aavistamattomien pakettivarkaiden autot ja kodit.