Kissa livahti laatikkoon – lähetettiin vahingossa yli 1 000 kilometrin päähän

Ohhoh! · Tim Isokivi

Baloo-niminen kissa on vahingossa päätynyt melkoiselle seikkailulle. Se päätyi Kanadan Nova Scotiassa sijaitsevasta kodistaan yli tuhannen kilometrin päähän livahdettuaan autonrenkaiden vanteita sisältävään laatikkoon.

Vanteet oli määrä lähettää toiselle puolelle maata, ja omistajat huomasivat kissansa kadonneen vasta liian myöhään. 17 tuntia myöhemmin lähettifirman kuljettaja ihmetteli miksi yhdestä laatikosta vaikutti vuotavan virtsaa.

Kuljettaja avasi laatikon ja löysi sisältä salamatkustajan. Kissa oli matkustanut tuolloin yhteensä 1 125 kilometriä.

Baloo toimitettiin eläinsuojaan ja kissan omistaja paikannettiin laatikon seurantanumeron avulla. Global News -uutissivuston mukaan kissa on sittemmin päässyt kotiinsa, jossa se on saanut tavanomaista enemmä hellyydenosoituksia.