Jenni Vartiainen teki historiaa – albumi kaikkien aikojen Top 3 -listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen valovoisimpiin artisteihin lukeutuva Jenni Vartiainen on rikkonut ennätyksiä Seili -albumillaan. Seili nousi Suomen kaikkien aikojen kolmanneksi myydyimmäksi albumiksi yli 220 000 kappaleella.

– Tiesin Seiliä tehdessä, että nyt on jotain merkittävää tekeillä. Kuitenkaan en olisi koskaan voinut kuvitellakaan Seilin jättimenestystä. Tästä kiitos kuuluu kaikille ihmisille, jotka sitä ovat kuunnelleet. Kiitos, Jenni Vartiainen iloitsee.

Jenni Vartiainen

Yli kymmenen vuoden upean soolouran luonut Jenni Vartiainen teki paluun vuonna 2017 Turvasana-singlensä myötä. Taukonsa aikana Jenni Vartiainen sävelsi ja sanoitti kappaleita uudella ja rohkealla tavalla. Syyskuussa julkaistu Monologi-albumi on myynyt platinaa yli 22.000 kappaleellaan.

Jennin neljän sooloalbumin myynti on yhteensä huikeat yli 400.000 kappaletta. Jenni lopetti syksyn kiertueensa ylistyksiä keränneelle loppuunmyydylle Hartwall areenalla. Nyt on vuorossa pidempi tauko.

– Ensi vuonna teen muutaman jutun alkuvuodesta, mutta toistaiseksi keikat on nyt keikkailtu ja otan nyt aikaa matkustelulle ja odottamattomille seikkailuille, Jenni summaa.