Koulutyttö ihmetteli outoa makua – oli saanut kissoille tarkoitetun joulukalenterin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuva perhe on noussut otsikoihin perheenäidin tekemän kömmähdyksen vuoksi. Perheen tytär, yhdeksänvuotias Alissa Evans, oli vahingossa syönyt joulukuun ensimmäiset päivät kissanminttua. Vasta sitten perhe tajusi kalenterin olleen lemmikkieläimille.

Kaksi puntaa maksanut Karvinen-sarjakuvakissan kuvalla varustettu joulukalenteri oli ollut Alissan äidin mielestä hieno. Hän osti kalenterin tyttärelleen sen kummemmin katsomatta, mitä kalenterissa oikein luki. Myöskään muu perhe ei ilmeisesti kiinnittänyt huomiota kalenterissa olleeseen tekstiin, jossa luki: ”Adventtikalenteri kissoille herkullisilla jogurtti ja kissanminttu makupaloilla”.

The Sunin mukaan Alissa oli syönyt luukkujen takaa paljastuvia herkkuja neljän päivän ajan ihmetellen niiden outoa makua. Sen jälkeen lapsi oli sanonut äidilleen suoraan, että ei halunnut enää syödä joulukalenterinsa herkkuja, koska ei pitänyt niiden mausta. Yksitoista päivää myöhemmin äiti tajusi, että oli ostanut tyttärelleen kissoille tarkoitetun joulukalenterin.