Michelle Lewin paljasti miten saa kapean vyötärön: ”Maailman vanhin kikka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja lisäksi miljoonia seuraajia muissa sosiaalisissa medioissa. Tällä kertaa Michelle paljasti seuraajilleen sosiaalisessa mediassa miten hän saa helposti kapean vyötärön. Hän riisuu videolla korsettinsa ja toteaa sen olevan maailman vanhin kikka tähän tarkoitukseen.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.