Leonardo DiCaprio lahjoitti 100 miljoonaa ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leonardo DiCaprio tunnetaan paitsi Hollywood-tähtenä, myös ympäristöaktivistina. Mies on pyrkinyt Leonardo DiCaprio Foundation -säätiönsä voimin kamppailemaan ilmastonmuutosta vastaan ja lisäämään tietoisuutta ympäristöasioita kohtaan.

DiCaprio juhlisti Daily Mailin mukaan järjestön 20-vuotispäivää gaalajuhlan merekissä. Lavalla tähti paljasti järjestön saaneen yhteensä 11 miljoonan edestä uusia rahoituksia. Sen myötä LDF on lahjoittanut ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön 100 miljoonaa dollaria.

LDF perustettiin vuonna 1998 tuolloin 24-vuotiaan ja vastikään Titanic-roolinsa myötä valtavan suosion savuttaneen tähden toimesta. Viimeisten 20 vuoden aikana säätiö on tukenut rahallisesti yli 200 ympäristönsuojeluun liittyvää projektia ympäri maailman.