Kitaristi pelasti pikkutytön päivän – pomppasi ilmapallon perään kesken soolon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen indie-poppia soittava People Who Could Fly -bändi on noussut otsikoihin hauskan keikkatapahtuman johdosta. Bändin videokanavalle on julkaistu taltiointi, jolla nähdään laulajakitaristin nopea reaktiokyky. Hän pelastaa ilmapallon.

People Who Could Fly -yhtyeen laulaja James Mills on noussut ainakin yhden pikkutytön idoliksi. Mills oli esiintymässä yhtyeensä kanssa tapahtumassa, jossa jaettiin ilmapalloja. Yksi yhtyeen keikkaa katsoneista lapsista päästi vahingossa oman ilmapallonsa karkuun.

Parhaillaan kitarasooloa soittanut James huomasi pallon karkaavan. Mies hyppäsi ilmapalloa kohti ja otti sen narusta kiinni palauttaen sen pienelle ja iloiselle omistajalleen. Sen jälkeen keikka jatkui normaalisti kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Videosta on tullut viraalihitti ja bändi on päässyt sen ansiosta jopa paikallisuutisiin Arizonassa.