Sabina Särkän lomakuva saa huokaamaan ihastuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realityohjelmissa mukana ollut julkkiskaunotar Sabina Särkkä lukeutuu misseihin, jotka ovat myös vahvasti läsnä sosiaalisessa mediassa ja julkaisevat paljon kuvia Instagramissa. Sabina hemmottelee sosiaalisessa mediassa seuraajiaan usein upeilla kuvilla, joissa hänet nähdään esimerkiksi bikineissä.

View this post on Instagram

Vuoden tykätyimmät kuvat TOP 10. 🙌🏻🤩 Kiitos ❤️

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Esimerkiksi Fort Boyard Suomi -realitysarjassa nähty kaunotar keikistelee tuoreimmissa kuvissaan sosiaalisen median sivuilla esimerkiksi rannalla bikineissä palmusta kiinni pitäen. Upea kuva saa katsojan kaipaamaan pikaisesti etelänlomalle. Toisessa kauniissa kuvassa hän poseeraa suositun Järvisydän-lomakohteen tunnelmallisen maisemahuoneen sängyllä.