Leina Ogiharan bikinikuva ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -tuotantokaudelta vuonna 2012 tutuksi tullut Leina Ogihara on nähty myös muun muassa Lordin ja Mokoman musiikkivideoilla sekä Miss Helsinki -kilpailussa. Viime aikoina Leina on ollut aktiivinen sosiaalisen median julkaisija.

View this post on Instagram

#beachlife 🌴🐚

A post shared by Leina (@leinasusanna) on

Nyt Leina nähdään poseeraamassa bikineissä upealla paratiiirannalla, joka on mahdollisesti Thaimaassa sijaitseva maineikas Koh Jumin saari Krabin eteläpuolella.

Miss Helsinki -kilpailuun osallistunut Leina nähtiin bikineissä Mokoma-yhtyeen Hei hei heinäkuu -kappaleen musiikkivideolla ja lisäksi hän esiintyi päätähtenä Lordin Hard Rock Hallelujah -jättihitin musiikkivideolla, joka keräsi aikoinaan miljoonia katselijoita.