Mies yritti salakuljettaa 40-senttisen käärmeen housuissaan lentokoneeseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Onko housuissasi käärme vai oletko vain iloinen nähdessäsi minut? Näin olisi voinut kysyä eräältä mieheltä, joka yritti salakuljettaa matelijaa lentokoneessa. 43-vuotias mies pysäytettiin Saksan Schönefeldin lentoasemalla jouluaattona.

Turvatarkastajat huomasivat miehen housuissa jotain, mikä ei vaikuttanut kuuluvan sinne. Matkustajan housuissa oli kankaaseen kääritty, noin 40 senttiä pitkä käärme. Mies oli yrittänyt salakuljettaa matelijaa lentokoneessa matkallaan Israeliin.

Koska matkustajalla ei ollut suojellun boakäärmeen kuljetukseen vaadittavia asiakirjoja, matelija takavarikoitiin ja toimitettiin eläinsuojaan. Saksan The Local -lehden mukaan mies tulee saamaan rikoksesta sakkorangaistuksen.