15-vuotias räppäri teki rahakkaan sopimuksen kosmetiikkafirman kanssa – arvo 900 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vasta 15-vuotias Bhad Bhabie, oikealta nimeltään Danielle Bregoli, on onnistunut kohaduttamaan lukuisilla tempauksillaan. Nyt räppäri on solminut rahakkaan sopimuksen meikkifirman kanssa.

Danielle kirjoitti kosmetiikkayritys CopyCat Beautyn kanssa 900.000 dollarin arvoisen endorsement-sopimuksen. Sen myötä räppäri tulee edustamaan ja mainostamaan yhtiötä julkisuudessa. Danielle paljasti sopimuksen Instagram-tilillään.

Nuori tähti julkaisi myös taannoin tuoreen Babyface Savage -kappaleensa, minkä lisäksi hän on solminut sopimuksen Snapchatin oman realitysarjan aloittamisesta. Kauas on siis menty ajasta, jolloin Danielle tunnettiin lähinnä Dr. Philin sarjassa vierailleena ongelmanuorena ja sen myötä syntyneestä Cash Me Outside -meemistä.