Nainen käytti miljoona dollaria ulkonäkömuutoksiin – muuttui anorektikosta povipommiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tsekkiläinen 28-vuotias Klara Lima, joka tunnetaan myös nimellä Kitana Savage, oli ennen huumeita ja alkoholia käyttävä anorektikko. Hän löysi uuden suunnan elämälleen kauneusleikkausten ja ulkonäkömuutosten avulla.

Miamissa mallina ja muusikkona itsensä elättävä Klara Lima on nykyisin nainen, joka hän on aina halunnut olla. Uhkea neitokainen on muokannut vartaloaan kolmen brasilialaisen takapuolen kohotuksen ja neljän rintojen suurennusleikkauksen avulla. Aiemmin hän käytti kokaiinia nälän tunnetta poistaakseen ja ollakseen mahdollisimman hoikka.

– Olen käyttänyt arviolta miljoona dollaria ulkonäkööni. Se ei tarkoita vain kauneusleikkauksia, vaan hiuksia, meikkejä ja kaikkea, muodokas nainen kertoo Barcroft TV:n haastattelussa.

Klara Liman vanhemmat kuolivat lento-onnettomuudessa hänen ollessa nuori. Hän myi vanhemmiltaan perimänsä yrityksen ja elää nykyisin siitä saaduilla varoilla. Klara Lima myöntää, että ihmiset tuomitsevat hänet herkästi ja arvostelevat suuresti. Hän kuitenkin haluaa osoittaa, että elää nykyisin onnellisempaa elämää ulkonäköään muokattuaan kuin aiemmin huumeriippuvaisena.

– Elämä voi muuttua yhdessä päivässä, joten tavoittele unelmiasi, hän kannustaa.