Poliisi keskeytti pariskunnan lemmenleikit – konepelti ei ollutkaan paras paikka

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaiset rakastavaiset, 56-vuotias Penny Snoots ja 58-vuotias Thomas Lewis innostuivat harrastamaan oraaliseksiä. Asiassa ei sinänsä ole mitään väärää, mutta he tekivät sen alkuillasta veteraanien muistoksi perustetun puiston parkkipaikalla.

Kahden intohimoisen ihmisen rakkauden rakettimatka päättyi ikävästi, kun paikalle saapui poliisi ohikulkijan tekemän ilmoituksen perusteella. Poliisi näki, kuinka parkkipaikalla sekstaillut pariskunta oli noussut ajoneuvon konepellille. Snoots harjoitti suuseksiä Lewisille.

Molemmilla osapuolilla oli takapuolet paljaana. The Smoking Gunin mukaan heidät toimitettiin putkaan, josta molemmat vapautuivat takuusumman maksettuaan. Seuraavalla kerralla seksinnälkäinen pari muistanee suorittaa sessionsa hieman yksityisemmin.