Eva Longoria tihkuu seksiä bikinikuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Noin kaksi vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria sai esikoisensa kesäkuussa 2018. Avioparin perhe kasvoi tuolloin pienellä pojalla, joka nimettiin Santiago Enrique Bastóniksi.

View this post on Instagram

Weekend Glam 💎

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Viime aikoina Eva on pitänyt matalaa profiilia sosiaalisesta mediasta perheenlisäyksensä vuoksi, mutta nyt hän on julkaissut itsestään todella upean valokuvan. Sen yhteydessä julkkiskaunotar toteaa kuvan olevan viikonlopun glamouria.

Täydelliset naiset -televisiosarjasta supertähdeksi noussut Eva Longoria muutti taannoin yhdessä 49-vuotiaan aviomiehensä kanssa Bel Air Crestissä sijaitsevaan kartanoon, jossa he aikovat kasvattaa poikansa.