Pedot herkuttelevat kuin kotikissat – hoitajat hemmottelivat lihapaloilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalainen Big Cat Rescue -niminen eläinpuisto on julkaissut videon, jossa näytetään miten isot kissaeläimet nauttivat makupaloista yhtä paljon kuin kesymmät pikkuserkkunsa. Siinä missä kotikissojen herkut ovat pieniä raksuja, annetaan isommille kissaeläimille naposteltavaksi kanankoipia, lihakönttejä ja pihvejä.

Muun muassa leijonat, tiikerit, ilvekset ja puumat saavat hoitajilta häkin raosta herkkuja. Ne purisevat, karjuvat ja hurisevat lihaa saadessaan. Upeat kissaeläimet käyttäytyvät lajityypilliseen tapaan koosta riippumatta. Myös kotikissoille suositellaan annettavaksi tuoretta ja raakaa lihaa osana monipuolista ravintoa.

Floridan Tampassa toimiva Big Cat Rescue -eläinpuisto tarjoaa suojaa ja huolenpitoa isoille kissaeläimille, ja siellä asusteleekin yli 100 villieläintä. Yhteisö toteuttaa paljon kissapuiston tiedottamista YouTubessa julkaistujen videoiden avulla.