Poliisit Blac Chynan kotiin – väitettiin olleen humalassa lapsen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysarjasta maailman maineeseen noussut Blac Chyna sai äskettäin viranomaiset kotiovelleen. Anonyymisti ilmoituksen hätänumeroon tehnyt henkilö väitti, että glamourmalli oli ollut liian humalassa pystyäkseen huolehtimaan jälkikasvustaan. Poliisit menivät tarkastamaan asian.

Viranomaiset menivät tarkastamaan Blac Chynan kodin sunnuntai-iltana. Hätänumeroon tehdyssä puhelussa väitettiin, että Blac Chyna oli liian humalassa pitääkseen huolta hänen kaksivuotiaasta Dream-tyttärestään. Poliisit totesivat kaikkien talossa olleiden henkilöiden olleen selvinpäin ja Chynalla oli myös palkattu lastenvahti hoitoapuna, TMZ uutisoi.

Blac Chyna on nostanut oikeusjutun koko Kardashianin perhettä vastaan. OIkeudenkäynti alkaa 3. helmikuuta vuonna 2020. Blac Chyna on syyttänyt Kardashianeja hänen uransa tuhoamisesta ja siitä, että naisen tähdittämä realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen.

View this post on Instagram

🥶 @fashionnova

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on