Chris Brown pidätetty Pariisissa – syytetään raiskauksesta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

RnB-tähti Chris Brown on ranskalaislehden mukaan pidätetty Pariisissa. Closer-lehden ranskalainen versio uutisoi, että 24-vuotias nainen väittää Chris Brownin raiskanneen hänet viikko sitten Ranskan pääkaupungissa Pariisissa sijaitsevassa hotellissa.

Lehden mukaan myös kaksi muuta miestä on pidätetty, ja toinen heistä on kaiketi Chris Brownin henkivartija. Ranskalainen nainen väittää Chris Brownin kutsuneen hänet Mandarin Oriental -hotelliin 15. tammikuuta. Kun he olivat jääneet kahden, oli hyökännyt Brown naisen kimppuun.

Tämän lisäksi miehen henkivartija ja ystävä olivat kohdelleet naista kaltoin. RnB-tähti on ollut lain kanssa ongelmissa toistuvasti vuodesta 2009. Hän sai taannoin ehdonalaista tuomiota pahoinpideltyään silloisen tyttöystävänsä Rihannan.