Selviytyjät-ohjelma alkaa – käärme puri Marko Asellia kaulaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät Suomi -ohjelma saa jatkoa, kun sarjan toinen tuotantokausi käynnistyy Nelosella 3. helmikuuta. Alkavalla kaudella 16 suomalaisjulkkista kilpailee ankarissa olosuhtessa toisiaan vastaan.

Ohjelman kuvauksissa koettiin vakava vaaratilanne, kun käärme puri yön pimeydessä painijalegenda Marko Asellia kaulaan. Nelosen mukaan jopa lääkintähenkilöstö hätääntyi vaaratilanteesta.

Kuva: Lars Johson

– Oltiin nukkumassa jo kaikki, kun sitten heräsin kovaan kipuun kaulalla. Koska siellä oli aika paljon käärmeitä, tajusin heti, että se saattaisi olla käärmeen purema, mikä sitten varmistuikin, kun kävelin sieltä yöllä lyhdyn valossa lääkärin pakeille. Ikään kuin olisin huomannut pientä hätäilyä siellä. Heilläkin oli pelko, että kuinka vakavasta puremasta tässä nyt on kyse, Marko kertoo.

– Vaikka Selviytyjien on tarkoituskin olla kilpailijoille rankka kokemus, pyrimme ehdottomasti pitämään ihmiset turvassa. Viidakko on kuitenkin aina ihmiselle arvaamaton. Selviytyjillä on erittäin kokenut keskustuotanto, joka on tehnyt ohjelmaa tuolla alueella useisiin eri maihin, vastaava tuottaja Tea Panula kertoo.

– Tässäkin tapauksessa Marko pääsi välittömästi yöllä ammattimaiseen hoitoon ja toipui nopeasti. Markoa purreen käärmeen laji ei meille koskaan selvinnyt, mutta todennäköisesti kyseessä ei ollut myrkyllinen käärme, sillä onneksemme Marko selvisi ilman myrkytysoireita.