Amanda Harkimo hehkui bikineissä – pingviinitkin kiinnostuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille useista eri televisio-ohjelmista tunnetuksi tullut realityjulkkis Amanda Harkimo on nähty muun muassa Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa.

Nyt Amanda on julkaissut upeita kuvia itsestään ja upeasta bikinivartalostaan. Aurinkolomalla ikuistetut otokset paljastavat samalla, että jopa pingviinit kiinnostuivat upeasta suomalaiskaunottaresta.

Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Amanda Harkimo on nyt julkaissut itsestään Instagramissa upean valokuvan, jossa hän seisoskelee selin kameraan pienenpienissä bikineissä. Päivityksen mukaan kuva on ikuistettu Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Pääosaan kuvassa nousee DJ-julkkiksen bikinipeppu.