Mariska tekee paluun – uutta musiikkia jo tällä viikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muusikkona ja biisintekijänä tunnettu Mariska on kääntämässä uutta sivua artistiurallaan. Viimeisen vuoden ajan Mariska on nimittäin keskittynyt tiiviisti oman soolomusiikin tekemiseen. Ensimmäinen maistiainen hänen uudesta tuotannosta kuullaan jo perjantaina, kun Grafeenia-single julkaistaan.

Kappale esittelee Mariskan paluun ydintä, jolle ominaista ovat puhuttelevat lyriikat sekä erilaisten musiikillisten tyylisuuntien yhdisteleminen. Mariskan lisäksi hänen tiimiään täydentävät Riku Mattila sekä Väinö Wallenius, jotka kummatkin ovat vastanneet myös muun muassa Pyhimyksen Tapa Poika -albumin tuotannosta.

– En ole vielä koskaan aikaisemmin nauttinut musiikintekoprosessista yhtä paljon kuin uuden, tulevan levyni kohdalla. Etsintöjen jälkeen löysin ympärilleni tiimin, jonka musiikillista osaamista ja näkemystä arvostan valtavasti, Mariska kertoo.

– Sain levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa ja vähitellen asiat ovat alkaneet loksahdella paikoilleen. Olen kuullut kerrottavan, että kun on hyvää luvassa, pitää alussa uhrata ja sen jälkeen odottaa kärsivällisesti. Nyt ollaan Mariskan ytimessä. Tämä minä olen. Tämän takana minä seison. Lujasti.