Älä tuhlaa treffeihin – edulliset vaihtoehdot voivat johtaa pitkälle

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulupyhät ovat voineet verottaa monen tilin saldoa ja velkoja sekä luottoja maksellaan takaisin vuoden ensimmäiset kuukaudet. Tämä puolestaan voi vaikuttaa myös treffielämään siten, että joutuu keksimään hieman halvempaa tekemistä deitin kanssa tavatakseen.

Nykyisin suositellaan pikatreffejä, joiden jälkeen voi päättää, haluaako tavata deittiä toisen kerran. Tämä tarkoittaa siis sitä, että näkee uuden tuttavuuden pikaisesti kahvien tai vaikkapa iltakävelyn merkeissä.

Kun rahat ovat tiukassa, kannattaa suosia pikatreffejä ennen kolmen lajin illalliseen panostamista, Plenty Of Fish listaa.

Lounastreffit tai happy hours ovat loistava tapa tavata treffiseuralainen edullisesti. Kannattaa myös tutustua erilaisiin kuponkitarjouksiin tai etuihin, joilla voi saada ravintolasta kaksi annosta yhden hinnalla. Yksi tapa on tehdä eväät ja lähteä esimerkiksi luontopolulle kävelemään. Luovuus kasvaa yleensä samaa tahtia kuin rahojen määrä vähenee.