Rehellisestä asuntoilmoituksesta viraalihitti: ”Järkyttävä läävä keskeltä Lapuaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Asuntoilmoituksissa pyritään usein korostamaan vuokrattavan tai myytävän kohteen hyviä puolia, mutta joskus puhdas rehellisyys kannattaa. Se voi ainakin taata ilmoitukselle varman näkyvyyden.

Oikotie.fi-sivustolla jaetussa ilmoituksessa tarjotaan vuokralle ”järkyttäväksi lääväksi” kutsuttua asuntoa Lapuan keskustan tuntumasta. Ilmoituksessa kotiin epäillään ihastuvan ainoastaan ”spartalaiset askeetikot tai minimalistiset masokistit”.

– Ikkunat falskaavat, vesipatterit lotisevat ja pinnat koettelevat estetiikan rajoja, mutta keskuslämpö ja asunnon halpuus saavat urheimmat solmimaan vuokrasopimuksen, puutaloasunnon vuokrailmoituksessa kerrotaan.

– Keittiö on masentava vanhoine kalusteineen, vessan ja suihkun käyttöä helpottaa pimeys tai likinäköisyys, makkarit ja olohuoneet sotkeutuvat toisiinsa labyrinttimäisessä tilasuunnittelussa eikä asuntoa pelasta edes ulkokuori, värikkäästi kirjoitettu ilmoitus jatkuu.

Epäsuotuisin sanankääntein kuvaillusta asunnosta löytyy kuitenkin myös positiivisia puolia. Talossa on puutarha, sen sijainti on hyvällä paikalla, naapureita kutsutaan hiljaisiksi mutta lojaaleiksi uudisraivaajiksi eikä 399 vuokrahinta 105 neliömetrin neliöstä huimaa päätä. Etelä-Pohjanmaan sydämessä sijaitsevaan kotiin saattaa siis hyvällä todennäköisyydellä löytyä uusia asukkaita, etenkin ilmoituksen levittyä viraalina sosiaalisessa mediassa.

 

Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi