Yliopiston nolo moka – satoja hyväksymiskirjeitä väärille henkilöille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sadat ihmiset ovat yllättyneet saatuaan iloista postia South Floridan yliopistosta. Valitettavasti innostus muuttui monien tapauksessa pettymykseksi, sillä oppilaitoksen hyväksymiskirjeistä osa oli päätynyt väärille henkilöille.

Floridan St. Peterburgissa sijaitsevasta yliopistosta lähetettiin yhteensä 680 hyväksymiskirjettä. Todellisuudessa kuitenkin vain 250 hakijaa oli hyväksytty kouluun. Yli 400:n kirjeen saaneen harmiksi yliopisto ilmoitti pian sähköpostitse mokasta.

– Järjestelmässä oli virhe. Älkää huomioiko edellistä sähköpostia, viestissä luki.

South Floridan yliopiston rehtori Martin Tadlock pahoittelee tapausta Tampa Bay Times -lehdelle ja kertoo kyse olleen inhimillisestä erehdyksestä. Yliopiston henkilökunnan kerrotaan parhaillaan varmistelevan, ettei sama moka tapahdu enää tulevaisuudessa.