Isabel Ljungdell bikineissä suihkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen mallikaunotar Isabel Ljungdell on noussut seuratuksi tähdeksi sosiaalisessa mediassa, koska hän julkaisee itsestään aktiivisesti näyttäviä ja seksikkäitä kuvia lomailemassa milloin missäkin päin maailmaa. Isabel tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Helsinki 2014 -voittajana.

View this post on Instagram

Do the universe a favor, don’t hide your magic. 🖤

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Nyt missikaunotar nähdään poseeraamassa paratiisilomallaan useissa eri bikineissä ja lisäksi myös ulkona sijaitsevassa suihkussa. Isabel Ljungdell on nähty julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.

View this post on Instagram

Catch me if you can

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on