Mikä povi! Amanda Harkimon kaula-aukko varastaa huomion somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten suomalaisille useista eri televisio-ohjelmista tunnetuksi tullut realityjulkkis Amanda Harkimo juhli silikonirintojensa syntymäpäiviä povensa täyttäessä viisi vuotta. Viime aikoina Harkimo on julkaissut itsestään useita upeita kuvia verkossa, ja sama on jatkunut myös tällä kertaa.

View this post on Instagram

TT

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo poseeraa tällä kertaa kameralleen varsinaisessa herutusselfiessä, jossa hänen kaula-aukkonsa on päässyt pääosaan.

View this post on Instagram

50k🖤

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on