Emilyn pakarat tekivät historiaa – takapuolella myytiin hittituote loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Äskettäin Emily kuvattiin asioimassa kioskilla pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena. Ratajkowskin mukaan kuvassa esitellään uutta BODY-alusvaatesarjaa. Kampanja onnistuikin täydellisesti, sillä tänään Emily julkaisi vielä rohkeamman peppukuvan, jonka yhteydessä hän kertoi tuotteen olevan loppuunmyyty. Enää kukaan ei voi sanoa, etteikö paljas pinta myisi.

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.