Kaveri teki karun pilan – liimasi nukkuvan miehen selkään dildoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksi kaverusta, Abdias Melo ja Ni Do Badoque tekevät toisilleen piloja ja kuvaavat huumoripläjäyksiään nettiin. Nyt Ni Do on liimannut Abdiasin selän täyteen silikonidildoja miehen nukkuessa. Hän liimasi seksivälineet superliimalla – totta kai.

Abdias Melo oli nukahtanut, joten hänen kostoa edellisistä piloista janonnut ystävä päätti käyttää tilaisuuden hyväksi. Mies hankki kymmenen dildoa ja superliimaa. Ni Do liimasi seksivälineet varovasti Abdiasin selkään yksi kerrallaan muutaman ystävän avustuksella. Lopulta he herättivät miehen.

Koko saaga on kuvattu sosiaaliseen mediaan ja julkaistu useassa eri kohteessa, myös Ni Do Badoquen Instagram-tarinoissa. Dildot selässään herännyt mies kauhistui ja joutui hakeutumaan ensiapuun, jotta seksivälineet saatiin poistettua turvallisesti. Pilasta on tullut viraalihitti.

ABDIAS FOI PARA OS ESTADOS UNIDOS, PASSOU 20 DIAS TIRANDO ONDA COM A MINHA CARA, PERGUNTANDO AONDE EU ESTAVA, EU ENGOLI SECO E PREPAREI A MAIOR VINGANÇA DE TODOS OS TEMPOS, MARQUEM OS AMIGOS PARA VER ESSA TROLLAGEM, ELA ESTÁ COMPLETA NO MEU STORYS!ABDIAS NUNCA MAIS FIQUE TIRANDO ONDA COM A MINHA CARA!

Publiée par Ni Do Badoque sur Vendredi 1 février 2019