Muistatko Miljonääriäiti-Gunillan tyttären? Erikasta varttunut jo nuori nainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson täytti vuodenvaihteessa 60 vuotta. Hänen Erika-tyttärensä on nykyään lukioikäinen nuori nainen, joka julkaisee aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa.

Los Angelesissa asuva Gunilla Persson on julkaissut kuvia Erika-tyttärestään. Kaksikko on käynyt Marymont High Schoolin lukiossa äiti-tytär -lounaalla. Erika on muuttunut naisellisemmaksi sitten realityohjelman kuvausten.

Erika Perssonin omien Instagram-kuvien perusteella voisi uskoa, että hänellä on aikomuksena seurata äitinsä jalanjälkiä mallimaailmaan. Ruotsin miljonääriäidit -televisiosarjassa seurattiin, kuinka Gunilla halusi leipoa tyttärestään väen väkisin laulajaa. Gunilla Persson sai äsken potkut Ruotsin miljonääriäidit -hittisarjasta, eikä häntä tulla näkemään seuraavalla kaudella.

View this post on Instagram

sponsor me @sanpellegrino🤪

A post shared by erika persson (@erikaperss0n) on

View this post on Instagram

sweater weather🧐🧐🧐

A post shared by erika persson (@erikaperss0n) on