Susanna Penttilän näyttävä iltapuku – kaula-aukko venyy rintojen alapuolelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsinkiläinen yrittäjä Susanna Penttilä on noussut yhdeksi Instagramin seuratuimmista suomalaisnaisista. Hänen äskettin julkaistussa kuvassa on pitkä ja kultainen iltapuku. Puvussa on silmäniloa etenkin miesväelle sen näyttävien yksityiskohtien ansiosta.

Vaaleahiuksinen kaunotar Susanna Penttilä esittelee kullanhohtoista iltapukua Instagramissa. Pitkässä mekossa on reilu halkio ja todella antava kaula-aukko. Naisen rinnat suorastaan pullistelevat kaula-aukosta ulos.

Susanna Penttilä on 45-vuotias yrittäjä, joka nousi kuuluisuuteen esiinnyttyään vuonna 2004 Playboy-lehden sivuilla. Sittemmin hän on osallistunut suomalaisiin realityohjelmiin. Hänen poikansa täyttää tänä vuonna 10 vuotta.

View this post on Instagram

#goldfinger #metalgold #longdress 👑👑👑

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

#hello ♦️♦️♦️♦️♦️

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on