Nainen halusi vastaanottovirkailijan työn – tarjosi suuseksiä vastineeksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seksipalveluiden tarjoaminen on yksi vanhimmista konsteista saavuttaa haluttuja lopputuloksia. Toisinaan erilaisia mahdollisuuksia tarjoavat tahot olettavat, että saavutukset edellyttävät myös seksuaalisten palvelusten suorittamista.

MeToo-kampanjoinnin aikakaudella harva kuitenkaan uskaltaa ehdottaa enää suoraan seksiä vastineeksi tai vaihtokaupaksi. Australialainen rekrytointifirman perustaja Graham Wynn kertoi saaneensa työhakemuksen hotellin vastaanoton työntekijäksi. Tilanne sai uuden käänteen, kun Wynn yritti sopia työhaastattelun ajankohtaa naisen kanssa.

News.com.au kertoo, että Graham Wynn oli lähettänyt työtä hakeneelle naiselle viestin, jossa hän pyysi vastaamaan viestiin sopivasta haastatteluajankohdasta. Nainen kysyi vastauksessaan, olisiko hän voinut tehdä jotain haastattelijan hyväksi työpaikan saadakseen. Mies vastasi, että asia katsottaisiin tapaamisessa.

– Suihinotto?, nainen kysyi sen jälkeen.

Tilanteesta hämilleen mennyt rekrytoitsija päätti, että hänen olisi parempi vastata naisen viestiin kohteliaasti jotain. Hän ei pitänyt ehdotusta sopivana, vaikka hänelle on joskus tarjottu jopa käteistä työhön palkkaamisesta. Hän vastasi: ”Voisi auttaa, jos pidättäydyt lähettämästä tuollaisia viestejä. Epäeettiset luonteenpiirteet ja sopimaton huumorintaju vaikuttavat yleensä työnsaantimahdollisuuksiin.”