Rockfest paljasti tähtiään – mukana myös Ugly Kid Joe, Enslaved ja 69 Eyes

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvinkään lentokentällä 7. – 9. kesäkuuta järjestettävä Rockfest on julkaissut artistikaartiinsa joukon huippukiinnityksiä. Hyvinkäälle saapuvat esimerkiksi yhdysvaltalainen rock-suuruus Ugly Kid Joe, norjalainen black metal -kokoonpano Enslaved ja Bristolista tuleva punkrockproge hybridi Chang.

Kotimaisina artisteina julkistetaan nyt legendaarinen 69 Eyes sekä tuore hevitulokas Oceanhoarse. Rockfestiin on julkaistu jo aiemmin joukko suuren luokan maailmantähtiä, kun KISS, Slipknot Disturbed ja Def Leppard nousevat festivaalin lavalle. Kotimaisia artisteja edustavat esimerkiksi Don Huonot, Mokoma ja Sara.

Lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Rockfest on lunastanut paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.