Hämmentävä ilmiö Floridassa – pahoinpitelyjä burritoilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa on raportoitu tämän vuoden aikana jo kaksi tapausta, jossa miehet ovat hyökänneet elämänsä naisten kimppuun burritolla. Molemmissa tapauksissa meksikolaistyylinen rulla on heitetty naisen kasvoja päin.

Poliisi on äsken pidättänyt 41-vuotiaan Peter Elacquan, joka heitti burriton tyttöystävää päin riidan aikana. Lähisuhdeväkivaltaan ja ruoan tuhlaamiseen syyllistynyt mies lähti poliiseja karkuun ennen viranomaisten saapumista perheen asuntoon. Uutisen mukaan hänet pidätettiin myöhemmin.

The Smoking Gun kertoo myös floridalaisen 49-vuotiaan Victor Fosserin hyökänneen vaimonsa kimppuun burriton kanssa tammikuussa. Hänetkin pidätettiin myöhemmin. Burrito on ohueen tortilla- tai taco-leipään kääritty ruoka.