Pilvenpolttaja luuli näkevänsä näkyjä – löysi elävän tiikerin hylätystä talosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Elävään tiikeriin törmääminen keskellä Texasilaista omakotitaloaluetta saisi kenet tahansa kyseenalaistamaan todellisuudentajunsa. Etenkin, jos löytöhetkellä sattuisi olemaan päihtyneessä tilassa.

Houstonin poliisi sai viime viikolla yllättävän hätäsoiton. Nimettömänä pysytellyt henkilö kertoi löytäneensä hylätystä talosta tiikerin. Soittaja oli ollut rakennuksessa polttamassa kannabista, ja kertoi luulleensa ensin näkevänsä näkyjä.

Arvatenkin myös poliisit epäilivät anonyymin ilmiantajan mielenterveyttä. Poliisit kuitenkin löysivät talosta ABC 13 -uutissivuston mukaan ahtaan häkin, jonka sisältä paljastui elävä mutta huonokuntoisen oloinen naarastiikeri.

Tiikeri toimitettiin paikalliseen eläinsuojaan, josta se tullaan pian siirtämään eksoottisille lemmikeille tarkoitettuun laitokseen. Eläinasiantuntija Heidi Krahnin mukaan uuden pysyvän kodin löytäminen todennäköisesti Meksikosta salakuljetetulle kissapedolle ei tule olemaan helppoa.