Gucci myy likaisen näköisiä lenkkareita 750 eurolla – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen muotimerkki Gucci on yllättänyt ryhtymällä myymään jättihinnalla valmiiksi likaisen näköisiä kenkiä. Yksi pari kuluneen ja likaisen näköisiä The Screener Trainers -lenkkareita maksaa noin 750 euroa.

Verkkosivustollaan Gucci kuvailee kenkiä vintageksi ja old schooliksi. Kenkiä on myynnissä useita eri värejä, joissa kaikissa on kuitenkin samanlainen likainen lisäominaisuus. Muotimerkki tuskin arvasi joutuvansa someraivon kohteeksi, sillä varsinkin sosiaalisessa mediassa yritystä syytetään nyt köyhyyden kaupallistamisesta ja valmiiksi likaisia kenkiä kapitalismin huipuksi.

Gucci myi jo aiemmin Rhyton-tennareita, jotka olivat yhtä lailla likaisen ja käytetyn näköisiä. Niistä ei kuitenkaan vielä aiheutunut nyt nähtävän kaltaista vahvaa somereaktiota. Viime vuonna italialainen Golden Goose -merkki toi myyntiin 500 euron kengät, jotka näyttivät olevan korjattu ilmastointiteipillä.