Nainen ei halunnut istua lapsen vieressä lentokoneessa – päätyi lopulta vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Päihtyneenä Floridan Ft. Lauderdale-Hollywoodin lentokentältä Las Vegasin lennolle noussut nainen joutui lomareissun sijaan vankilaan. Syynä oli hänen väkivaltainen käytös, mikä alkoi väärästä istumapaikasta.

JetBlue-lentoyhtiön operoimaan lentokoneeseen noussut 32-vuotias Valerie Gonzalez ei ollut tyytyväinen saadessaan tietää istuvansa taaperon vieressä lennon aikana. Hän sanoi olevansa humalassa. Seuraavakaan istumapaikka ei miellyttänyt häntä ja Gonzalez alkoi huutaa matkustajille sylkien heidän päälleen.

Lentohenkilökunta poisti naisen koneesta ja ilmoitti hänestä vartijoille. Kuten floridalaisten kohdalla voi arvata, eskaloitui tilanne entisestään. Gonzalez kiroili, huusi ja sylki myös vartijoiden päälle. Lisäksi hän löi lentohenkilökuntaan kuulunutta virkailijaa sekä yhtä matkustajaa, Local 10 -uutiset raportoi.

Lopulta paikalle saapuneet poliisit joutuivat panemaan hänet käsi- ja jalkarautoihin estääkseen ohikulkijoiden potkimisen. Gonzalezille asennettiin kasvosuojus sylkemisen estämiseksi ja hänet kuljetettiin lentokentältä ulos pyörätuolilla. Hän vapautui vankilasta maksettuaan tuhannen dollarin suuruiset lunnaat, mutta sai syytteen pahoinpitelystä.