Miehet pelastivat koiran jäisestä vedestä – paljastui myöhemmin sudeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiran ja suden erottaminen toisistaan ei ole aina kovin helppoa, sillä usein susi voi muistuttaa esimerkiksi siperianhuskyä. Nyt Virossa on tapahtunut erikoinen sekaannus, kun työmiehet huomasivat eläimen taistelevan hengestään padossa Pärnun liepeillä.

Rando Kartsepp, Robin Sillamäe ja Erki Väli olettivat, että kyseessä oli koira, joten he päättivät yrittää pelastaa eläimen lähes varmalta kuolemalta. Operaatio onnistui ja eläin saatiin ylös hyisestä vedestä. Miehet nostivat eläimen autoon ja ajoivat eläinlääkärille.

Eräs miehistä kertoi Postmees-lehdelle, että eläin matkusti autossa rauhallisesti hänen jaloissaan. Eläinlääkärillä heille kuitenkin selvisi nopeasti, että kyseessä ei olekaan koirasta vaan sudesta. Silloin eläimen kuonon ympärille laitettiin suoja mahdollista hyökkäystä varten. Myöhemmin eläin päästettiin vapaaksi luontoon.