Demi estottomassa asussa – tätä iltapukua kelpaa vilkuilla salaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

Sri Panwan hotellin alueelta jo pidempään toinen toistaan seksikkäämpiä kuvia seuraajilleen julkaissut Demi poseeraa nyt viettelevässä asussa juhliin lähdössä. Kaunotar itse kertoo suunnan olevan Brit Awards -palkintogaala.

View this post on Instagram

Hair tied chillin with no makeup on

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.