Poliisin poika ampui isäänsä takapuoleen – oli takavarikoinut pelikonsolit

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Indianan poliisina työskentelevän Matt Makowskin 11-vuotias poika oli ampunut isäänsä pakaraan. Poika oli varastanut isänsä virka-aseen lukitusta poliisiautosta, koska hänen pelikonsolinsa ja tietokoneensa oli takavarikoitu huonon käytöksen vuoksi. Hän oli yrittänyt ampua isäänsä päähän.

Vanhemmilleen rangaistuksesta suuttunut 11-vuotias poika oli varastanut poliisina työskentelevän isänsä .45 kaliiperin virka-aseen. Hän yllätti vanhempansa makuuhuonessa ampumalla isää pakaraan. Sen jälkeen hän otti käyttöönsä poliisin käyttämän ilmakiväärin ja etälamauttimen ja uhkasi, että mikäli hänelle ei anneta takaisin Xboxia, Playstationia ja tietokonetta, tulisi yhteenotossa toinen osa. Tämä tarkoitti vanhempien tappamista.

Viranomaiset saapuivat perheen talolle selvittämään tilannetta. Vanhemmat olivat makuuhuoneessaan piilossa ja heidän poikansa antautui poliisille. Matt Makowski toimitettiin sairaalaan ja hänen poikaansa tullaan syyttämään murhayrityksestä alaikäisyydestä huolimatta, Daily Mail uutisoi.