Nämä julkkislapset ovat hyödyntäneet vanhempiensa julkisuutta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime viikkoina Yhdysvalloissa on puhuttanut paljon FBI:n paljastama college-skandaali, jossa joitakin julkkiksia epäillään lahjonnasta. Nämä tähdet maksoivat suuria summia saadakseen lapsensa huippuyliopistoihin, sillä lapset eivät olisi muuten päässeet sisään omilla akateemisilla saavutuksillaan.

Tämä keskustelu on herättänyt muitakin ajattelemaan sitä, kuinka paljon julkkisten lapset hyötyvät vanhempiensa asemasta yhteiskunnassa. Nyt Nicki Swift on koonnut yhteen julkkisten lapsia, jotka ovat todella hyödyntäneet vanhempiensa nimiä päästäkseen elämässä eteenpäin.

Näin ovat tehneet muun muassa Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin tytär Willow, Kardashian-klaanin kaikki lapset sekä edesmenneen Michael Jacksonin lapset Paris, Blanket ja Prince.